Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AS Roma jäi tasuriin Sassuolon vieraana – Mourinholta kovaa ryöpytystä pelaajansa niskaan: “Hänen täytyy etsiä itselleen uusi seura”

José Mourinho
AOP

AS Roma joutui pettymään Serie A:ssa jäätyään tasapeliin Sassuoloa vastaan. Giallorossin manageri José Mourinho otti tuloksen raskaasti ja latasi melkoisen kritiikkivyöryn yhden suojattinsa niskaan. Portugalilaisen mielestä kyseinen pelaaja petti ottelussa joukkuetoverinsa.

Roman manageri José Mourinho on hyökännyt rajusti yhtä omaa pelaajaansa vastaan. Portugalilainen kehottaa häntä lähtemään seurasta tammikuussa “epäammattimaisen asenteensa” vuoksi.

Keskiviikonna 1-1 tasapeliin päättyneen Sassuoloa vastaan pelatun ottelun jälkeen Mourinho sanoi, että yksi pelaaja, jota hän ei suostunut nimeämään, oli pettänyt joukkuetoverinsa.

– Joukkue halusi voittaa kovaa vastustajaa vastaan, Mourinho kertoi.

– Olen pahoillani, että koko ryhmän ponnistelut kaatuivat yhden pelaajan epäammattimaiseen asenteeseen.

– Tälläinen asenne ei ole hyväksyttävää, eikä reilua joukkuetovereita kohtaan, se on se, mikä minua eniten harmittaa. Piste vieraissa ei silti ole negatiivinen tulos, ja olen tyytyväinen joukkueeni yleisilmeeseen.

Portugalilaisvelho ei suostunut kertomaan kenestä pelaajasta oli kyse.

– En aio paljastaa hänen nimeään. Kuusitoista eri pelaajaa sai tässä ottelussa peliaikaa ja oli tyytyväinen viidentoista asenteeseen. Hänen täytyy etsiä tammikuussa itselleen uusi seura.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A