Muut sarjat

ManU otti revanssin Aston Villasta: Old Traffordilla nähtiin kuuden maalin trilleri

Manchester United Englannin Valioliiga

Manchester United ja Aston Villa kohtasivat toista kertaa viikon sisällä, kun joukkueet oli arvottu vastakkain liigacupin kolmannella kierroksella. ManU sai hyvitystä viime viikonlopun valioliigatappiolleen voittamalla kamppailun lukemin 4-2.

Carabao Cupin kolmannen kierroksen ottelu Manchester Unitedin ja Aston Villan välillä lähti liikkeelle Red Devilsin hallinnalla.

Kotijoukkue oli hyvällä jalalla liikenteessä ja loi useita vaarallisia tekopaikkoja ensimmäisten minuuttien aikana. Ensimmäisellä nelivitosella ei kuitenkaan nähty maaleja.

Heti toisen jakson alussa vierasjoukkue Villa iski vastahyökkäyksen jälkeen. Ollie Watkins karkasi puolittaiseen läpiajoon, vaikka tilannetta näytti edeltävän Villa-pelaajan käsivirhe. Peliä ei kuitenkaan vihelletty poikki, ja Watkins viimeisteli komeasti ohi Unitedin maalia vartioineen Martin Dúbravkan.

ManU löi pelin tasoihin lähes välittömästi tämän jälkeen, kun Scott McTominay lähetti pitkän pallon kohti linjan taakse juoksutta Bruno Fernandesia. Portugalilainen tavoitti maalin edestä Anthony Martialin, jolla oli helppo työ laukoa pallo verkkoon.

Villa meni uudelleen johtoon 61 peliminuutin jälkeen, kun Diogo Dalot ohjasi Leon Baileyn puskun omaan maaliin.

Pirteällä pelipäällä ollut Marcus Rashford toi Unitedin kuitenkin jälleen tasoihin hetkeä myöhemmin.

Ottelun loppu oli täysin kotijoukkueen hallintaa. Fernandes ja McTominay osuivat vielä isännille, joten United jatkoon 4-2 loppulukemien myötä.