Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Chelsea kärsi tappion huippuvireistä Newcastlea vastaan: “Tämä oli todella haastava ottelu”

Graham Potter
AOP

Newcastle United jatkoi alkukauden vakuuttavia otteitaan kaatamalla Chelsean 1-0. Ottelun ainokaisesta vastasi Joe Willock. Bluesin päävalmentaja Graham Potter näki selkeitä eroja kahden joukkueen välillä.

Chelsea kärsi kirvelevän tappion Newcastle Unitedia vastaan lauantaina St. James’ Parkilla pelatussa ottelussa. Suhteellisen tasaväkinen peli piti sisällään runsaasti tunteita varsinkin loppuhetkillä, mutta turhilta ylilyönneiltä vältyttiin.

Loistavaa alkukautta pelaava Magpies asetti odotetun kovan haasteen ja nappasi kotikentällään kolme pistettä Joe Willockin maalin myötä. Tilanne lähti liikkeelle Chelsean pallonmenetyksen jälkeen. Miguel Almiron teki upean juoksun ja tarjoili pelivälineen Willockille, jonka komea laukaus jäi ottelun ainoaksi osumaksi.

Bluesin manageri Graham Potter kehui omiensa asennetta, mutta ei ollut luonnollisesti tyytyväinen lopputulokseen.

– Tämä oli todella haastava ottelu. Menetimme Rubenin (Loftus-Cheek) aikaisessa vaiheessa ja ‘’Azpin’’ (Cesar Azpilicueta) ensimmäisen jakson jälkeen.

– Kahden joukkueen välisessä vireystilassa oli selkeä ero. Newcastle on pelannut yhden ottelun viikossa, kun taas me olemme pelanneet hurjan määrän otteluita tiheään tahtiin. Se näkyi tänään otteissamme. Pojat yrittivät kaikkensa, mutta meiltä puuttui laatua ja energiaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga