Leedsin espanjalaistykki uskomattomassa iskussa: Vain Haaland edellä tehotilastossa

Rodrigo Moreno

Leedsin hyökkääjä, Rodrigo Moreno, on ollut tällä kaudella huimassa iskussa Valioliigassa. Espanjalainen on tehnyt 13 otteluun 9 maalia ja kantanut ykköshyökkääjän viittaa Elland Roadilla Patrick Bamfordin ollessa loukkaantuneena.

Leeds United kärsi 4-3 tappion Tottenham Hotspuria vastaan lauantaina. Vierasjoukkueen suurin onnistuja oli jälleen kerran Rodrigo Moreno, joka onnistui kahdesti maalinteossa. Espanjalaishyökkääjä on ollut Jesse Marschin ryhmän näkyvin pelaaja alkukauden aikana.

Erling Haalandin jälkeen Rodrigolla on Valioliigan paras minuutti-maalisuhde, sillä hän on tehnyt maalin jokaista 99 pelaamaansa minuuttia kohden.

Entinen Leedsin puolustaja Jon Newsome on ollut tyytyväinen Rodrigon panokseen piikkipaikalla, mutta näkee silti, että seuralla on edelleen tarvetta uusille hyökkääjille.

Seuran monivuotinen ykköskärki, Patrick Bamford, on kärsinyt lukuisista vammoista ja on tälläkin hetkellä puolikuntoinen.

– Mielestäni Rodrigo on parempi ysipaikalla kuin kärjen alapuolella, Newsome tuumii.

– Mielestäni joukkue tarvitsee silti lisää vahvistuksia. Kuka tietää missä kunnossa Bamford palaa kentille?

– Entä jos Rodrigo loukkaantuu MM-kisatauon jälkeen? Hän on lunastanut itseensä kohdistuneita kovia odotuksia, mutta joukkue tarvitsee edelleen lisää puhtaita hyökkääjiä, jotka pystyvät maalintekoon.

Lähde: Inside Futbol