Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: ManU ja Chelsea tavoittelevat Bayer Leverkusenin laitapuolustajaa

Jeremie Frimpong
AOP

Manchester United tarkkailee lähteiden mukaan Bayer Leverkusenin Jeremie Frimpongia. Oikean laitapuolustajan kerrotaan olleen jo pidemmän aikaa ManU:n kiikarissa.

Bundesliigajoukkue Bayer Leverkusenia edustava Jeremie Frimpong on saanut hyvillä otteillaan useat seurat kiinnostuneiksi.

Manageri Xabi Alonso on kutsunut Frimpongia yhdeksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista. Miestä ollaan kuitenkin yhdistetty moneen eri suuntaan viime viikkoina, joten jatko Leverkusenissa on kaikkea muuta kuin selvää.

Viimeisin osoite, jonne Frimpongia on hiljaittain yhdistetty, on Old Trafford. Raporttien mukaan Punaiset Paholaiset saattavat tehdä tarjouksen 21-vuotiaasta puolustajasta tammikuun siirtoikkunan puitteissa.

Siirtoguru Fabrizio Romano väittää, että United etsii kipeästi uutta laitapuolustajaa ja että he ovat kiinnittäneet katseensa Frimpongiin.

Romano lisäsi, että Red Devilsin kykyjenetsijät ovat tarkkailleet pelaajaa useaan otteeseen, mutta totesi myös, että siirto ei tule tapahtumaan helposti.

– United tarvitsee todennäköisesti uuden oikean puolustajan. Bayer Leverkusenin Frimpong on yksi pelaajista, joita he seuraavat.

– He ovat lähettäneet kykyjenetsijöitään useaan otteeseen seuraamaan häntä, mutta Leverkusen yrittää pitää pelaajan kauden loppuun asti, joten hänen hankkimisestaan ei tule helppoa.

Myös Chelsean uutisoidaan seuraavan Frimpongin tilannetta, joka saattaa niin ikään omalta osaltaan vaikuttaa tilanteeseen.

Lähde: The Transfer Tavern

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset