Muut

ManU hävisi Cadizille: Erik ten Hag otti yhteen espanjalaisvalmentajan kanssa: “Me käsittelemme tämän myöhemmin”

Erik ten Hag

Manchester United kohtasi espanjalaisseura Cadizin keskiviikkona pelatussa harjoitusottelussa. Ottelu päättyi La Liga-joukkueen 4-2 voittoon. Red Devilsin manageri, Erik ten Hag, kävi pelin aikana kuumana, eikä säästellyt omiaan ottelun päätyttyä.

Erik ten Hagin luotsaama Manchester United kärsi keskiviikkona 4-2 tappion Cadizille. Ensimmäisen 14 minuutin aikana United oli jo kahden maalin takaa-ajoasemassa ja vaikka joukkue pystyi nousemaan tasoihin, tuloksena oli lopulta häviö.

Kyseessä oli harjoitusottelu, mutta tunteet olivat silti pinnassa. Hieman ennen taukovihellystä, ten Hag ja Cadizin valmentaja Sergio Gonzales ottivat tulisesti yhteen. Ottelun neljännen erotuomarin oli pakko erottaa riitapukarit toisistaan, jonka jälkeen miehet poistuivat pukusuojiin.

Ten Hagin voimakas reaktio johtui varmasti osittain hänen joukkueensa vaisusta suorituksesta. Hollantilainen ilmaisi pettymyksensä peliajan päätyttyä.

– Olimme täysin unessa ensimmäisen vartin ajan. Emme osoittaneet heidän ensimmäisessä maalissaan riittävää kurinalaisuutta ja puolustimme huonosti. Heidän toinenkin maalinsa pääsi syntymään aivan liian helposti, joka ei ole hyväksyttävää.

– Pääsimme tämän jälkeen peliin paremmin mukaan, mutta se mitä alussa tapahtui oli anteeksiantamatonta. Me käsittelemme tämän myöhemmin.

Lähde: The Mirror