Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Tämä pelaaja jättää Manchester Unitedin tammikuussa

Aaron Wan-Bissaka
AOP

Manchester Unitedin uutisoidaan olevan valmis luopumaan puolustaja Aaron Wan-Bissakasta tammikuun siirtoikkunassa. Englantilaispakin rooli on jäänyt tällä kauden täysin olemattomaksi Erik ten Hagin ryhmityksessä.

Aaron Wan-Bissaka saapui Manchester Unitediin 50 miljoonalla punnalla Crystal Palacesta vuonna 2019. Englantilaisen vakuuttavat otteet nostivat hänet nopeasti selkeäksi ykkösvaihtoehdoksi oikean puolustajan pelipaikalle.

Tullessaan Unitediin Wan-Bissaka oli yksi saarivaltakunnan parhaista laitapakeista, kun puhutaan oman pään pelaamisesta. Ylöspäin pelaamisessa miehen avut ovat kuitenkin niin rajalliset, että pikkuhiljaa hän alkoi menettää asemiaan ykkösmiehistössä.

Viimeistään Erik ten Hagin saapumisen jälkeen on käynyt selväksi, ettei Wan-Bissakalle löydy enää käyttöä Unitedin ryhmityksessä.

Punaisten Paholaisten viimeisessä valioliigaottelussa ennen MM-taukoa Wan-Bissaka oli jätetty kokonaan joukkueen ulkopuolelle. Tämä vaikutti olevan selvä merkki siitä, että miehen taival Manchesterin punaisella puolella on tullut päätökseensä.

Crystal Palace koitti hankkia pelaajan takaisin kesän siirtoikkunassa, mutta jostain kumman syystä United halusi tuolloin vielä roikottaa miestä mukana, eikä päästänyt häntä lähtemään.

Nyt tilanteen uutisoidaan kuitenkin muuttuneen ja Wan-Bissakan uskotaan olevan ensimmäinen lähtijä, kun siirtomarkkinat jälleen aukeavat.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset