Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea lähellä sopimusta brasilialaisen superlupauksen kanssa

Andrey Santos
AOP

Chelsea on vetämässä pisimmän korren brasilialaisnuorukaisen Andrey Santosin kohdalla. 18-vuotias keskikenttäpelaaja on ollut myös usean muun joukkueen kiikarissa, mutta tällä hetkellä Blues näyttää johtavan kilpaa.

Andrey Santosia pidetään yhtenä Brasilian lupaavimmista nuorista pelaajista. Vasta juuri täysi-ikäistynyt Vasco da Gaman keskikenttäpelaaja on ollut jo pidemmän aikaa muun muassa Newcastle Unitedin ja Paris Saint-Germainin tutkassa.

Viimeisimpänä Santosin perässä ovat olleet myös FC Barcelona ja Chelsea. Lontoolaisjoukkuetta pidetään nuorukaisen todennäköisimpänä vaihtoehtona ja Bluesin kerrotaan olevan luottavaisin mielin sopimuksen syntymisen suhteen.

Stamford Bridgellä toivotaan, että ehdoista päästäisiin suullisesti sopuun jo ennen tammikuun siirtoikkunan aukeutumista. Mahdollisen diilin uskotaan alustavasti olevan noin 12 miljoonan euron arvoinen, mutta lisäosien myötä se saattaa nousta 20 miljoonaan.

Santosin otteet Vascon paidassa ovat saaneet seuralegenda Juninho Pernambucanon ylistämään tämän kykyjä.

– Fyysisesti hän on hirviö. Hän loistaa jokaisella pelin osa-alueella, eikä ikinä pysähdy otteluiden aikana. Teknisesti hän on ylivertainen. Hänestä ei tule parempaa pelaajaa kuin minusta. Hänestä tulee todella paljon parempi.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset