Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: ManU:lle tukku jatkosopimuksia – De Gean tilanteeseen ei vieläkään selvyyttä

David de Gea
AOP

Manchester Unitedin uutisoidaan jatkaneen Luke Shawn, Marcus Rashfordin, Diogo Dalotin ja Fredin sopimuksia. Kaikkien neljän sopimus oli päättymässä tähän kauteen, mutta jokaisen pahvissa oli vuoden jatko-optio, jonka seura päätti aktivoida. David de Gean jatko on edelleen arvailujen varassa.

Valioliigakauden jatkuminen lähestyy kovaa vauhtia ja samaten myös tammikuun siirtoikkuna. Manchester United on lähteiden mukaan kiinnittänyt neljä pelaajaa, joiden sopimus oli päättymässä ensi kesänä.

Seuran kerrotaan aktivoineen vuoden jatko-option Luke Shawn, Marcus Rashfordin, Diogo Dalotin ja Fredin kanssa.

Unitedin ykkösmaalivahdin, David de Gean, tilanne näyttää sen sijaan edelleen epävarmalta. Espanjalaisen kontrahti on niin ikään umpeutumassa kesällä, mutta hänen kohdallaan optiota ei olla toistaiseksi käytetty.

De Gean kerrotaan tienaavan viikossa huimat 430 tuhatta puntaa, joka ymmärrettävästi rasittaa seuran lompakkoa tuntuvasti.

Osapuolet ovat aikeissa istua pöydän ääreen neuvottelemaan uuden sopimuksen ehdoista, mutta tällä hetkellä kaikki on avoinna de Gean jatkon suhteen. Mies on aikaisemmin ilmaissut julkisesti olevansa valmis tiputtamaan palkkaansa saadakseen jatkaa Old Traffordilla.

Jos sopua ei synny pian, on espanjalainen vapaa neuvottelemaan tammikuun alusta lähtien muiden seurojen kanssa.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga