Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Napoli tavoittelee Marokon paidassa loistanutta keskikenttäpelaajaa

Azzedine Ounahi
AOP

Napoli on ollut yksi Euroopan vakuuttavimmista joukkueista tällä kaudella. Joukkue porskuttaa Serie A:n kärjessä ja eteni lohkoykkösenä jatkoon myös Mestarien liigassa. Huhujen mukaan joukkue pyrkii kuitenkin vahvistumaan edelleen uusilla pelaajilla.

Italian Serie A käynnistyy jälleen 4. tammikuuta talvitauon jälkeen. 15 pelikierroksen jälkeen taulukon kärjessä on huimassa vireessä ollut Napoli, joka on voittanut 13 ottelua ja pelannut kahdesti tasan.

Partonopein etumatka viime kauden mestariin AC Milaniin on tällä hetkellä 8 pojoa. Luciano Spallettin valmentama ryhmä on pelannut alkukaudesta uskomattoman kaunista jalkapalloa, eikä tehokkuutta ole puuttunut.

Lähteiden mukaan Spalletti kuitenkin haluaa edelleen vahvistaa joukkuettaan lähitulevaisuudessa. Italialaisen kerrotaan kääntäneen katseensa loistavat MM-kisat Marokon paidassa pelanneeseen Azzedine Ounahiin.

SCO Angersia seurajoukkuetasolla edustava Ounahi muodosti yhdessä Sofyan Amrabatin kanssa toimivan duon Marokon keskikentällä.

Napolin ja Angersin raportoidaan jo aloittaneen alustavat neuvottelut sopimuksesta, jonka arvo pyörisi noin 25 miljoonan euron paikkeilla.

Tällä hetkellä Spallettilla riittää roppakaupalla vaihtoehtoja keskikentälleen, mutta 22-vuotiasta Ounahia pidetään niin suurena lupauksena, että kaupat saattavat nähdä päivänvalon pikaisella aikataululla.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset