Chelsea palasi voittojen tielle: Avainpelaaja loukkaantui jälleen

Reece James

Chelsea kohtasi Bournemouthin Stamford Bridgellä tiistaina pelatussa valioliigakamppailussa. Ottelu päättyi kotijoukkueen 2-0 voittoon Kai Havertzin ja Mason Mountin maalien myötä. Blues sai kuitenkin huolestuttavia uutisia, kun pitkän tauon jälkeen kentille palannut Reece James loukkaantui jälleen.

Graham Potterin valmentama Chelsea oli kevyellä jalalla liikkeellä talvitauon jälkeen. Pallo oli Bournemouthin maalissa vain 16. minuutin jälkeen Kai Havertzin toimesta. Vain vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Mason Mount vei isännät kahden maalin johtoon.

Tämän jälkeen pelin tempo kuitenkin laski selvästi ja Blues tyytyi varmistelemaan johtoasemaansa.

Bournemouth sai pelistä hieman enemmän otetta toisella jaksolla, mutta muutamista hyvistä aihoista huolimatta vierasjoukkue ei saanut riittävästi painetta aikaan Chelsean puolustusalueella. Gary O’Neilin valmentama ryhmä tyytyi pysymään isäntien muodon ulkopuolella ja peli meni turhaksi siirtelyksi.

Chelsealle siis tärkeät pisteet kolmen peräkkäisen tappion jälkeen. Voiton ylle kerääntyi kuitenkin synkkiä pilviä, kun pahan loukkaantumisen jäljiltä tositoimiin palannut Reece James joutui jättämään kentän ennen aikojaan. Mies sai iskun jalkaansa ja oli pakotettu tulemaan vaihtoon toisen puoliajan alkuhetkillä.

Lähde: 90min