Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Marco Materazzi paljastaa: Nämä sanat saivat Zinedine Zidanen suunniltaan – “En ikinä loukkaisi hänen äitiään”

Marco Materazzi
AOP

Vuoden 2006 MM-kisat päättyivät ikimuistoiseen finaaliin, jossa kohtasivat Italia ja Ranska. Azzurri juhli pelin jälkeen maailmanmestaruutta, mutta loppuottelu on jäänyt historiaan myös Zinedine Zidanen ja Marco Materazzin ansiosta.

Vuoden 2006 jalkapallon MM-kilpailut järjestettiin Saksassa. Kaikki oli povattu Die Mannschaftin kultajuhlia varten, mutta lopulta Jürgen Klinsmannin luotsaama miehistö ylsi ‘’vain’’ pronssille.

Loppuottelussa kohtasivat Italia ja Ranska, jotka olivat olleet vastakkain vuoden 2000 EM-finaalissa sekä 1998 MM-puolivälierässä. Edellisillä kerroilla voittajana poistunut Ranska joutui tällä kertaa pettymään Italian oltua vahvempi rangaistuspotkukilpailussa.

Hienon turnauksen pelannut Azzurri pääsi juhlimaan historiansa neljättä maailmanmestaruutta kapteeninsa Fabio Cannavaron johdolla.

Italian mestaruuden ohella turnauksen suurimmaksi puheenaiheeksi nousi Zinedine Zidanen saama ulosajo loppuottelun jatkoajalla. Ranskalainen puski päällään Italian Marco Materazzia rintaan suoran punaisen kortin arvoisesti.

Materazzi paljastaa vuosien jälkeen, mitä hän sanoi Zidanelle ulosajoa edeltäneessä tilanteessa.

– Zidane vastasi heidän maalistaan, jonka jälkeen valmentaja (Marcelo Lippi) käski minun vartioida häntä.

– Otimme muutaman kerran yhteen ja jossain vaiheessa hän kertoi antavansa paitansa minulle myöhemmin. Vastasin, että haluan mielummin hänen siskonsa kuin hänen paitansa.

– Se mitä sanoin oli typerää, mutta hänen reaktionsa oli ylimitoitettu. Jokaisessa Italian lähiössä kuulee pahempaa. En puhunut hänen äidistään, kuten mediassa on aiemmin väitetty. Menetin oman äitini ollessani nuori, joten en ikinä loukkaisi hänen äitiään.

Lähde: Liverpool Echo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet