Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Yksi Italian lupaavimmista puolustajista avautuu ajastaan AC Milanissa: “Toivon, että asiat olisivat menneet toisin”

Mattia Caldara
AOP

Mattia Caldara on esiintynyt vain kertaalleen AC Milanin väreissä saavuttuaan San Sirolle vuonna 2018. Mies pelaa tällä hetkellä lainalla Speziassa, mutta myöntää, että vuodet Milanossa ovat jääneet kaihertamaan.

Mattia Caldaran sopimus AC Milanin kanssa on voimassa vuoteen 2024 asti. Mies ehti edustaa Rossoneria kuitenkin vain yhdessä ottelussa ennen päätymistään lainalle Atalantaan, Veneziaan ja lopulta Spezia Calcion riveihin.

Caldara vakuuttaa tyytyväisyyttään Speziassa, mutta myöntää, että vastuun jääminen vähiin Milanossa kaihertaa edelleen mielessä.

– Pelasin Juventuksessa vain harjoituskaudella ennen siirtymistäni Milanoon Gennaro Gattuson alaisuuteen.

– Kärsin tuolloin vammoista ja minulla oli kovia kipuja, joten en päässyt murtautumaan ykkösmiehistöön. Olin todella epäonnekas ja toivon, että asiat olisivat menneet toisin.

Caldaraa pidettiin yhtenä Italian lupaavimmista puolustajista hänen siirryttyään AC Milaniin. Vaikka ura ei toistaiseksi olekaan edennyt toivotulla tavalla, Caldara on luonnollisesti päässyt nauttimaan suuren sopimuksen tuomista eduista.

– Ostin itselleni ja vanhemmilleni talon sekä jotain mukavaa lapsille. Nyt asumme Spezian keskustassa nautin tästä kauniista kaupungista.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A