Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Crystal Palace palasi voittojen tielle: “Olimme riittävän aggressiivisia ja kurinalaisia”

Patrick Vieira manageri Crystal Palace
AOP

Crystal Palace palasi voittojen tielle uudenvuoden aattona, kun AFC Bournemouth kaatui Vitality Stadiumilla Jordan Ayewin ja Eberechi Echen maaleilla. Patrick Vieiran suojatit olivat hävinneet kaksi edellistä otteluaan.

Bournemouth ja Crystal Palace ottivat toisistaan mittaa lauantain valioliigakierroksella. Vierasjoukkue Palace nappasi kamppailusta 2-0 voiton Jordan Ayewin ja Eberechi Ezen onnistuttua maalinteossa.

Lontoolaiset kärsivät edellisessä pelissään selkeän tappion Fulhamille, joten paluu voittokantaan eheän esityksen jälkeen oli manageri Patrick Vieiran mieleen.

– Tämä oli tasapainoinen esitys koko joukkeuelta. Pelasimme todella hyvin. Olimme riittävän aggressiivisia ja kurinalaisia. Osoitimme laatumme pallollisina ja olimme vaarallisia läpi ottelun.

– Voitto oli suuri helpotus viimeisten vastoinkäymisten jälkeen. Meidän kykyjämme on epäilty läpi koko kauden, mutta minä olen aina luottanut materiaalimme vahvuuteen.

– Pelaajien on tärkeää tuntea olevansa luottamuksen arvoisia, jotta he voivat esiintyä korkeimmalla mahdollisella tasolla.

– Meillä on kasassa suhteellisen nuori joukkue, joten on täysin luonnollista, että kohtaamme ylä- ja alamäkiä. Yksittäisten otteluiden sisällä tapahtuu paljon erilaisia asioita. Toivon, että pystymme kuitenkin löytämään hieman lisää tasaisuutta otteisiimme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga