La Liga

FC Barcelona jäi tasapeliin Katalonian derbyssä: “Meidän on katsottava peiliin”

Xavi Hernandez

La Ligassa nähtiin tänään odotettu paikallistaisto, kun katalonialaisseurat FC Barcelona ja Espanyol iskivät yhteen. Xavi Hernandez oli pettynyt omiensa intensiteettiin 1-1 päättyneessä ottelussa.

Katalonian derby päättyi pistejakoon, kun FC Barcelona ja Espanyol päätyivät 1-1 tasatulokseen Camp Noulla. Kotijoukkue Barca aloitti maalinteon jo seitsemännellä minuutilla, kun Marcos Alonso osui maalipuiden väliin.

Espanyol tuli kuitenkin tasoihin hieman 70 minuutin jälkeen Joselun onnistuttua rangaistuspotkusta.

Ottelusta ei puuttunut tunnetta ja molemmilta joukkueilta ajettiin yksi pelaaja ulos Jordi Alban sekä Vinicious Souzan katseltua punaista. Barca oli kamppailussa odotetusti niskan päällä ja loi useita loistavia maalintekopaikkoja.

Viimeistely kuitenkin ontui ratkaisuhetkillä, eikä Camp Noun kotiyleisö päässyt nauttimaan voitosta. Blaugranan manageri, Xavi Hernandez, manasi menetettyjä tilaisuuksia pelin jälkeen.

– Mielestäni päästimme pelin tempon putoamaan liian alhaiseksi. Tämä tulos on täysin omaa syytämme.

– Voimme aina puhua erotuomarista tai mistä tahansa, mutta lopulta meidän on katsottava peiliin. Emme olleet riittävän tehokkaita tänään. Meillä oli kaikki mahdollisuudet tappaa tämä peli, mutta emme onnistuneet siinä.

Lähde: Football Espana