Serie A

Serie A:n herkkupalassa riitti draamaa: 12 keltaista korttia ja ratkaisu lisäajalla

Stefano Pioli

AC Milan ja AS Roma tasasivat pisteet Serie A:n sunnuntain huippukamppailussa. Kotijoukkueen päävalmentaja, Stefano Pioli, oli pettynyt Roman noustua kahden maalin takaa-ajoasemasta rinnalle. Tunnepitoisessa ottelussa jaettiin peräti 12 keltaista korttia.

Italian liigassa nähtiin sunnuntaina todellinen herkkupala, kun hallitseva mestari AC Milan sai vastaansa AS Roman.

Pierre Kalulu herätti San Siron puolen tunnin kohdalla viemällä isännät johtoon. Molemmilla joukkueilla oli tämän jälkeen saumansa, mutta ensimmäinen nelivitonen päättyi 1-0 lukemissa.

Tommaso Pobega vei Milanin kahden maalin karkumatkalle 77. minuutilla. Vierasjokkueen Roger Ibanez kavensi kymmentä minuuttia myöhemmin.

AS Roma sai sitkeälle taistelulleen palkinnon lisäajan kolmannella minuutilla, kun Tammy Abraham onnistui maalinteossa vastaten illan viimeisestä täysosumasta.

Kahden Italian jättiläisen välinen kamppailu oli todella rikkonainen ja keltainen kortti viuhui yhteensä 12 kertaa.

Milanin päävalmentaja, Stefano Pioli, kertoi tunteistaan pelin jälkeen.

– Oloni on katkera. Emme ajattele pelkästään sarjataulukkoa, mutta on selvää, että tämä on tulos, jota emme halunneet. Pelasimme hyvän ottelun, mutta heitimme kaiken menemään lopussa.

Lähde: The Cult of Calcio