Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Manchester Cityn tähti kritisoi voimakkain sanankääntein omiensa edesottamuksia: “Tällä hetkellä meiltä puuttuu nälkää ja sitoutuneisuutta”

İlkay Gündoğan
AOP

Manchester Cityn Ilkay Gundogan oli muun joukkueen tavoin erittäin pettynyt, kun taivaansiniset putosivat Carabao Cupista Southamptonin käsittelyssä. Saksalainen toivoo tappion toimivan oikeanlaisena herätyksenä Pep Guardiolan miehistölle.

Manchester Cityn tappio Southamptonille Carabao Cupin pudotuspelivaiheessa oli kova pettymys Pep Guardiolan suojateille. Citizensin ylivoimainen pallonhallinta ei auttanut joukkueen pelattua suurimman osan ajasta Southamptonin muodon ulkopuolella.

Hallitseva Englannin mestari näytti haluttomalta ja väsyneeltä, joka on tietysti osittain ymmärrettävää kovasta otteluruuhkasta johtuen. Citizensin Ilkay Gundogan kritisoi kovaan ääneen joukkueensa pelaamista.

– On selvää, että meiltä puuttui Southamptonia vastaan asennetta ja itseluottamusta. Emme tehneet riittävästi töitä kentällä. Tällä tasolla pelit ovat vaikeita jokaista joukkuetta vastaan ja vaikka Southamptonilla on ollut vaikea kausi he ovat vaarallinen joukkue.

– Heitä vastaan ei ole ikinä helppoa pelata, eikä tämä ottelu ollut poikkeus. Heillä riittää laatua maalintekoon ja valitettavasti emme yltäneet parhaimpaanne.

– Vaikka olemme saavuttaneet ennen tätä hyviä tuloksia menneiden viikkojen aikana, mielestäni pelistämme on puuttunut jotain. Meillä on uskomaton pelaajaryhmä, mutta tällä hetkellä meiltä puuttuu nälkää ja sitoutuneisuutta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut