Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Wolves-kippari käärmeissään tappion jälkeen: “Tämä on häpeä englantilaiselle jalkapallolle”

Ruben Neves
AOP

Englannin liigacupissa nähtiin keskiviikkona tunnepitoinen taistelu, kun Nottingham Forest ja Wolverhampton Wanderers iskivät yhteen City Groundilla. Ottelu eteni aina rangaistuspotkukilpailuun asti, jossa Nottingham osoittautui paremmaksi.

Nottinghamin ja Wolverhamptonin välinen liigacup -taistelu ei jättänyt ketään kylmäksi. Kotijoukkueen Willy Boly vei Forestin johtoon 18. minuutilla, mutta tämän jälkeen vieraat heräsivät.

Wolves loi useita vaarallisia tekopaikkoja, mutta tasoitus nähtiin vasta reilun tunnin jälkeen Raul Jimenezin toimesta. Tunteet kuumenivat tasoituksen jälkeen ja kentällä nähtiin useita torikokouksia.

Molemmilla joukkueilla oli vielä omat saumansa, mutta lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan rangaistuspotkukilpailun kautta. Forest vei pilkut nimiinsä, jonka myötä Wolvesin cup-taival tuli päätökseensä.

Vieraitten kapteeni, Ruben Neves, oli pelin jälkeen käärmeissään ja laukoi täyslaidallisen ottelun erotuomariston suuntaan. Matheus Nunesiin kohdistunut rike Forestin rangaistusalueella jäi Nevesin mukaan viheltämättä.

– Me olimme selkeästi hallitsevampi osapuoli ja kontroilloimme kenttätapahtumia suurimman osan pelistä. Koimme kuitenkin jälleen kerran vääryyttä erotuomarien toimesta.

– En osaa sanoa, mistä on kyse, mutta tuntuu siltä kuin he eivät olisi halunneet meidän voittavan. Tämä on häpeä englantilaiselle jalkapallolle.

Lähde: Express & Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut