Muut

Barcelona voitti Real Madridin Super Cupin finaalissa – Carlo Ancelotti: “Tämä on meille vaikea hetki”

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti.

Sunnuntai oli todellista futisniilojen juhlaa, kun huikean valioliigakattauksen lisäksi tarjolla oli Espanjan Supercopan finaali Real Madridin ja FC Barcelonan välillä. Vuoden ensimmäinen El Clásico päättyi katalaanien juhliin.

FC Barcelona on Supercopan mestari. Viimevuotista voittoaan puolustanut Real Madrid ei pysynyt millään Xavi Hernandezin ryhmän vauhdissa mukana, ja loppulukemat kirjattiin 3-1 Blaugranan hyväksi.

Pirteästi esiintynyt Barcelona aloitti maalinteon 33. minuutilla, kun Gavi pääsi viimeistelemään Robert Lewandowskin syötöstä. Ensimmäisen nelivitosen lopulla sama kaksikko oli jälleen asialla, mutta tällä kertaa puolalaistykki sai nauttia Gavin tarjoilusta.

Real oli suhteellisen aseeton koko avausjakson ajan, eikä päässyt rakentelemaan kunnon hyökkäyksiä.

Pedri teki katalaanien kolmannen maalin reilun tunnin kohdalla, jonka myötä ottelu oli taputeltu. Ballon d’Orin hiljattain voittanut Karim Benzema kaunisteli vielä loppulukemia, mutta paremmasta joukkueesta ei jäänyt epäselvyyttä.

Los Blancosin päävalmentaja, Carlo Ancelotti, kertoi mietteitään taiston tauottua.

– Tämä on meille vaikea hetki, mutta meidän on otettava opiksemme, italialainen tuumi.

– Joukkueen täytyy nostaa leuka ylös ja jatkaa matkaa. Saimme tästä ottelusta tärkeää oppia, sillä nyt tiedämme, missä meidän täytyy parantaa.

Lähde: Football Espana