Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Lähde: Entinen Barcelona-pelaaja pidätetty vakavasta rikoksesta epäiltynä

Dani Alves
AOP

Brasilian maajoukkuepelaaja Dani Alves on pidätetty seksuaalisesta väkivallasta epäiltynä. Alves on syytteiden mukaan kosketellut naista yökerhossa sopimattomasti ja ilman tämän suostumusta. Pelaaja myöntää olleensa tapahtumapaikalla, mutta vakuuttelee syyttömyyttään.

Dani Alves on ongelmissa. Meksikolaista Pumasia edustava brassipelaaja on pidätetty Barcelonassa ja hän joutuu vastaamaan oikeuden edessä vakaviin syytöksiin.

Alvesin epäillään syyllistyneen seksuaaliseen väkivaltaan ja kosketelleen yökerhossa ollutta naista alusvaatteiden alta ilman tämän suostumusta.

Alves myönsi espanjalaisen tv-yhtiön haastattelussa olleensa kyseisessä yökerhossa tapahtuma-aikaan, mutta kertoi, ettei ole koskaan nähnytkään asianomistajaa.

– En tunne tätä naista, enkä tiedä hänen nimeään. En ole koskaan nähnytkään häntä koko elämäni aikana.

Entinen Barca-pelaaja on pidätetty tänään entisessä kotikaupungissaan ja hänet on viety poliisiasemalle kuulusteltavaksi. Paikallisen poliisin tiedottaja vahvisti pidätyksen medialle.

– Mieshenkilö on pidätetty viime vuonna barcelonalaisessa yökerhossa tapahtuneen välikohtauksen seurauksena. Hänet tullaan viemään oikeuden eteen vastaamaan syytöksiin annettuaan lausuntonsa poliisille.

Alvesin kerrotaan poistuneen 47 sekunnin ajaksi vessaan häntä vastaan syytteen nostaneen naisen kanssa. Barcelonan poliisi käy tapahtumia läpi videotallenteiden avulla.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut