Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Siirtouutiset

Newcastle edelleen Evertonin kultakimpaleen kintereillä

Anthony Gordon, Everton.
AOP

Newcastle Unitedin uutisoidaan olevan Evertonin Anthony Gordonin perässä. Gordonia pidetään yhtenä Britannian lahjakkaammista pelaajista ja hänen tulevaisuudellaan ollaan arvuuteltu viime kesästä lähtien.

Eddie Howen luotsaama Newcastle United on ollut yksi lukuisista valioliigaseuroista, jotka ovat tavoitelleet Evertonin Anthony Gordonia riveihinsä.

Magpiesin raportoidaan edelleen olevan nuorukaisen kintereillä ja yrittävän houkutella tätä St. James’ Parkille vielä ennen tammikuun siirtoikkunan sulkeutumista.

Evertonin kausi on sujunut negatiivisissa merkeissä ja joukkue on valahtanut putoamisviivan alapuolelle. Joukkueen uskotaan olevan valmis päästämään irti Gordonista oikeaa siirtokorvausta vastaan.

Toffeesin uskotaan pyytävän pelaajastaan ensisijaisesti noin 60 miljoonan punnan maksua, mutta seuran odotetaan olevan avoin kuuntelemaan myös tätä pienempiä tarjouksia.

Newcastlen raportoidaan aloittaneen muodolliset keskustelut Gordonin siirtymisestä Howen alaisuuteen, mutta toistaiseksi kaikki on vielä hämärän peitossa.

Jo pidemmän aikaa lähtökuopissa olleen englantilaisen tilanteella ollaan spekuloitu jo pidemmän aikaa. Frank Lampard piti nuorukaisesta kaikin keinoin kiinni, mutta istutti häntä myös uskomattoman paljon penkillä. Taitojensa puolesta Gordon voisi pelata muuallakin kuin Goodison Parkilla.

Lähde: Inside Futbol

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset