Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan SJK menettää keskikenttäpelaajansa Georgiaan

Jude Arthur keskikenttäpelaaja FC Samgurali Tsqaltubo
AOP

Ghanalainen keskikenttäpelaaja Jude Arthur siirtyy pysyvästi Georgian Erovnuli Ligassa pelaavan FC Samgurali Tsqaltubon riveihin Veikkausliigan SJK:sta.

Veikkausliigan SJK ja Georgian Erovnuli Ligassa pelaava FC Samgurali Tsqaltubo ovat päässee sopimukseen keskikenttäpelaaja Jude Arthurin siirron yksityiskohdista, ja lääkärintarkastus sekä sopimuspaperit tehtiin tiistai-iltana. SJK saa siirtokorvauksen. Arthur on vapaa edustamaan Samguralia heti.

– Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että on tietenkin surullista lähteä Suomesta ja erityisesti SJK:sta sekä Seinäjoelta, sillä tämä seura on minulle enemmän kuin koti. Olen saanut täällä valtavan mahtavia ystäviä, joita kutsun perheekseni.

– Näinä vuosina, kun olen ollut SJK:ssa, olen oppinut paljon ja minusta on tullut se pelaaja ja ihminen, joka olen nyt, Arthur toteaa haikeana.

Arthurille jää runsaasti hyviä muistoja.

– Siksi haluan sanoa isot kiitokset kaikille, jotka ovat olleet mukanani näinä vuosina SJK:ssa. Haluan kiittää seuran puheenjohtaja Raimo Sarajärveä, urheilutoimenjohtaja Richie Dormania, sekä kaikki minulla vuosien aikana olleita valmentajia ja pelikavereita, valmennusryhmiä sekä koko seuran henkilökuntaa, kokeista lähtien. Ja en todellakaan unohda mahtavaa kannattajaryhmää Kloppeja.

– Rakastan SJK:ta ja rakastan Seinäjokea. Toivon teille kaikille menestyksekästä kautta, ja parasta onnea. Minä lähden, mutta samalla en lähde. Nähdään ystävät.

Arthur pelasi viime kaudella SJK:ssa kaksi ottelua Liigacupia ja yhdeksän ottelua Ykköstä sekä Ykkönen Cupia SJK-Akatemiassa. Näissä hän jäi tehoitta. Elokuussa mies siirtyi lainalle Veikkausliigan FC Hakaan, jossa 11 ottelussa syntyi kaksi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat