Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

ManU selkeään voittoon Carabao Cupissa: “Olimme paikoitellen onnekkaita”

Wout Weghorst
AOP

Manchester United kohtasi keskiviikkona Carabao Cupin välierien ensimmäisessä osaottelussa Nottingham Forestin. ManU vei pelin nimiinsä selkein 3-0 lukemin, mutta maalinteossa onnistuneen Wout Weghorstin mukaan parannettavaa jäi reilusti.

City Groundilla pelattu Nottingham Forestin ja ManU:n välinen Carabao Cup-kamppailu lähti vieraiden kannalta täydellisesti liikeelle. Huimassa vireessä viime aikoina ollut Marcus Rashford vei punapaidat johtoon vain kuuden peliminuutin jälkeen.

Forest pystyi tämän jälkeen luomaan useita vaarallisia tilanteita, mutta viimeistely ei ollut parhaimmalla mahdollisella tolalla. Unitedin tammikuun hankinta, Wout Weghorst, iski 45 minuutilla ManU-uransa avausmaalin, joka katkaisi isäntäjoukkueen selkärangan.

Bruno Fernandes vastasi isäntien kolmannesta maalista ottelun loppuhetkillä, joten United otti numeroiden valossa helpon voiton.

Weghorst oli iloinen voitosta, mutta löysi Red Devilsin pelaamisesta kuitenkin myös parannettavaa.

– Tämä oli hyvä esitys meiltä. Saimme sen tuloksen, jota lähdimme hakemaan, joten finaalipaikka on nyt askelta lähempänä.

– On totta kai hienoa, että myös henkilökohtaisella tasolla tulee onnistumisia. Sitä haluaa aina tehdä ensimmäisen maalinsa mahdollisimman nopeasti uuden seuran paidassa.

– Emme pystyneet kontrolloimaan ottelua niin kuin olsiimme halunneet ja totuuden nimissä on sanottava, että olimme paikoitellen onnekkaita. Voitto on kuitenkin ainoa asia, joka lopulta merkitsee.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut