Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Erik ten Hag kommentoi ManU:n jättihankinnan otteita: “Meidän täytyy haastaa häntä riittävästi”

Antony
AOP

Manchester Unitediin valtavalla siirtosummalla saapuneen Antonyn edesottamukset Old Traffordilla ovat vielä toistaiseksi jättäneet toivomisen varaa. Red Devilsin manageri, Erik ten Hag, ottaa kantaa brasilialaisen otteisiin ja nimeää muutaman kehityskohteen tämän pelaamisessa.

Antony siirtyi Manchester Unitediin viime elokuussa pitkään jatkuneiden siirtospekulaatioiden jälkeen. Brassitaituri nousi ManU:n tutkaan pelatessaan Ajaxissa ja seurat neuvottelivat pidemmän aikaa hänen tulevaisuudestaan.

Mies ehti itsekin pyytää julkisesti siirtoa, jonka jälkeen hänet asetettiin sivuun hollantilaisjoukkueen harjoitusvahvuudesta. Lopulta kaupoista päästiin sopuun ja brassitaituri matkasi Old Traffordille valtavalla 95 miljoonan euron siirtosummalla.

Antonysta odotettiin Punaisten Paholaisten seuraavaa supertähteä, mutta toistaiseksi otteet ovat jättäneet toivomisen varaa. Brasilialainen on väläytellyt teknistä osaamistaan, mutta sopeutuminen brittikentille ei ole tapahtunut käden käänteessä.

Brassilta on puuttunut suoraviivaisuutta viimeisellä hyökkäyskolmanneksella ja kritiikki näyttää vaikuttaneen hänen itseluottamukseensa.

Red Devilsin käskyttäjä, Erik ten Hag, ottaa kantaa pelaajansa viime aikaisiin otteisiin.

– Meidän täytyy haastaa häntä riittävästi, jotta hän pystyy esittämään parastaan. Hänen täytyy löytää uusia ulottuvuuksia pelaamiseensa ja pystyä hyödyntämään joukkuetovereidensa vahvuuksia paremmin.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga