Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Inter Milan tavoittelee pieneen rooliin jäänyttä ManU-topparia

Victor Lindelöf
AOP

Inter Milan kartoittaa uutta keskuspuolustajaa Milan Skriniarin tilalle, joka on siirtymässä Paris Saint-Germainin paitaan. Milanolaiset ovat huhujen mukaan kiinnostuneet muun muassa Manchester Unitedissa tällä kaudella pieneen rooliin jääneestä Victor Lindelöfistä.

Serie A:n mahtiseuroihin kuuluva Inter Milan menettää tärkeän palasen puolustuksestaan, kun Milan Skriniar vaihtaa PSG:n rivehin.

Jykevä slovakialaistoppari saapui Giuseppe Meazzalle vuonna 2017 ja nautti suuresta vastuusta sinimustien alakerrassa.

Inter ei varmasti olisi halunnut luopua pelaajastaan, mutta raskas velkataakka on pakottanut seuran tekemään kovia ratkaisuja siirtomarkkinoilla.

Simone Inzaghin kerrotaan kartoittavan Skriniarin tilalle korvaajaa pelaajaa. Viime aikoina esiin on noussut muun muassa Thilo Kehrerin ja Harry Maguiren nimet, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella.

Viimeisten tietojen mukaan Inzaghi on kiinnostunut myös Victor Lindelöfistä. Ruotsin maajoukkueen kapteeni on jäänyt Manchester Unitedissa pieneen rooliin, eikä hänen asemansa uskota muuttuvan Erik ten Hagin alaisuudessa.

Jalalla taitava Lindelöf on loistava avaamaan peliä, mutta hänen puutteensa tulevat esiin kaksinkamppailutilanteissa. Pelillisten ominaisuuksiensa ansiosta ruotsalainen saattaisi kuitenkin sopeutua hyvin Italian liigaan.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset