Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

José Mourinho kommentoi Serie A-maalitykin siirtohuhuja: “Valioliigassa tuollainen ei mene läpi”

Victor Osimhen
AOP

Victor Osimhenin siirrolla Valioliigaan ollaan spekuloitu jo pitkään. Napolin kärki on ollut tällä kaudella hienossa vireessä iskettyään 14 maalia 16 ottelussa. Nigerialaista ollaan linkitetty vahvasti muun muassa Chelseaan ja Manchester Unitediin.

Uskomatonta kautta pelaavan Napolin hyökkääjä Victor Osimhen on noussut Euroopan kuumimpien kärkipelaajien joukkueen. Huikealla prosentilla paikoistaan viimeistelevän nigerialaisen perässä on ollut jo hyvän tovin nippu huippuseuroja.

Valioliigan jättiläiset Chelsea ja Manchester United ovat olleet vahvasti hänen kintereillään. AS Roman valmentaja, José Mourinho, näkee Osimhenissa yhtäläisyyksiä valioliigalegenda Didier Drogban kanssa.

Portugalilaiskoutsin mukaan Osimhenin täytyy kuitenkin muuttaa tiettyjä asioita pelaamisessaan, jos siirto sateisille saarille toteutuu.

– Hän on samalla tasolla kuin Drogba, mutta Didier ei filmannut.

– Jos Osimhen muuttaa tämän asian pelaamisessaan, uskon hänen pärjäävän Englannissa. Hankkisin hänet itsekin, jos työskentelisin suuressa seurassa, jolla riittää rahaa.

– Hänen täytyy kuitenkin lopettaa turha kaatuilu. Italiassa sitä siedetään, mutta Valioliigassa tuollainen ei mene läpi.

Osimhen jatkoi maalitehtailuaan sunnuntaina, kun Serie A:n sarjakärki Napoli kaatoi Mourinhon Roman 2-1 lukemin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset