Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Newcastle myöhässä tarjouksensa kanssa – Superlupaus jatkamassa Chelseassa

Conor Gallagher
AOP

Tammikuun siirtoikkuna vetelee viimeisiään, mutta deadline dayn loppuhetkille povataan vielä useita kauppoja. Chelseassa pelaavan Conor Gallagherin odotettu siirto Newcastle Unitediin on kuitenkin lähteiden mukaan jäämässä toteutumatta.

Conor Gallagherin jatko Stamford Bridgellä on näyttänyt viime päivien ajan epävarmalta. Chelsean odotetaan viimeistelevän Enzo Fernandezin siirtoa Benficasta ja miehen saapumisen uskotaan vaikuttavan Gallagherin peliaikaan negatiivisella tavalla.

Newcastle Unitedin on uutisoitu olleen kiinnostunut Gallagherista, mutta viimeisten tietojen valossa kaupat ovat jäämässä toteutumatta.

Magpies ei ole raporttien mukaan jättänyt pelaajasta riittävän ajoissa tarjousta, jonka myötä Chelsea ei ole halukas päästämään häntä lähtemään.

Siirtoasiantuntija, Luke Edwards, kertoi asiasta medialle.

Gallagherin mahdollisen kauppaamisen kohdalla ei ole tapahtunut minkäänlaista edistystä siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että 22-vuotias pelaaja ei ole siirtymässä Magpiesin paitaan.

Gallagher kuului Crystal Palacessa pelatessaan joukkueensa avainpelaajiin ja nautti Patrick Vieiran varauksetonta luottoa.

Chelseassa mies ei ole päässyt samanlaiseen iskuun, joskin roolikin on erilainen Graham Potterin miehistössä. Newcastlessa Gallagher olisi saattanut päästä jälleen nauttimaan jalkapallosta, mutta näillä näkymin siirto jää haaveeksi.

Lähde: The Boot Room

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset