Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lontoosta kuuluu kummia: Arsenal ja Chelsea virittelevät todellista jättikauppaa

Jorginho
AOP

Chelsean keskikenttäpelaajan Jorginhon sopimus on umpeutumassa kesällä. Italialaistähden perässä on ollut muun muassa useampi Serie A:n seura, mutta myös paikalliskilpailija Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut hänen palveluksistaan.

Stamford Bridgelle vuonna 2018 siirtynyt Jorginho on urallaan tienristeyksessä. Italialainen on kuulunut vuosia Bluesin tärkeimpien pelaajien joukkoon, mutta syystä tai toisesta hänelle ei olla sorvattu uutta jatkopahvia.

Keskikentän maestron uumoiltiin vaihtavan maisemaa viime kesän siirtoikkunan aikana, mutta tuolloin mitään valmista ei kuitenkaan tapahtunut.

Useampi Chelsean kannattaja odotti tämän tarkoittavan miehen sitoutumista joukkueeseen pidemmäksi aikaa, mutta sopimustilanteeseen ei ole tullut muutosta.

Tammikuun siirtoikuna lähenee kovaa vauhtia loppuaan, mutta viimeisten tuntien aikana saattaa vielä tapahtua kummia.

Toinen Lontoon jättiseura Arsenal on lähteiden mukaan erittäin kiinnostunut keskikentän taiturista ja pyrkii houkuttelemaan häntä siirtymään Emiratesille.

Chelsean kanta on toistaiseksi vielä epäselvä, mutta kilpailuasetelmasta huolimatta nämä seurat ovat tehneet kauppaa aiemminkin.

Paljon riippuu myös todennäköisesti siitä pääseekö Chelsea yhteisymmärrykseen Benfican kanssa Enzo Fernandezin siirtymisestä Stamford Bridgelle. Argentiinalaislupauksen siirron uskotaan toteutuvan vielä tämän illan aikana.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset