Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid sai mahdollisuuden hankkia Joao Cancelo – seura kieltäytyi

Joao Cancelo
AOP

Espanjan La Ligan toisena olevalle Real Madridille tarjottiin mahdollisuutta hankkia Manchester Cityn entinen laitapuolustaja Joao Cancelo, mutta seura kieltäytyi tarjouksesta, kertoo siirtojen erikoismies Fabrizio Romano.

Manchester Cityssa todelliseen kukkaan puhjennutta Joao Cancelo tarjottiin useammalle seuralle tammikuun siirtoikkunassa. MM-kisojen jälkeen Pep Guardiolan suosiosta pudonnut Cancelo oli tympääntynyt vähäiseen peliaikaansa ja hän halusi siirtyä muihin maisemiin.

Lopulta Cancelon, 28, uudeksi seuraksi valikoitui Bundesliiga jättiläinen Bayern Munchen loppukauden kestävällä lainasopimuksella. Bayern ei kuitenkaan ollut ainoa seura, johon Valioliigassa säväyttänyttä portugalilaista tarjottiin.

Muun muassa La Ligan jättiläiset Barcelona sekä Real Madrid olivat tarjouksen kohteena, mutta nämä kariutuivat erilaisista syistä. Barcelona olisi voinutkin olla pelaajasta kiinnostunut, mutta pelaajan palkka muodostui ongelmaksi edelleen talousvaikeuksista kärsivälle seuralle.

Real Madrid siirron kariutumista voi pitää hieman ihmeellisenä, sillä vielä puoli vuotta sitten, Los Blancosin uskottiin olevan pelaajan perässä tulevana kesänä. Nyt seura kuitenkin pitäytyi hankinnoista, eikä tarttunut Canceloonkaan.

Siirtoguru Fabrizio Romano kommentoi tapausta CaughtOffside -sivuston podcastissaan:

– Siirto Barcelonaan olisi ollut lähes mahdoton pelaajan palkan takia. Myös Real Madrid oli vaihtoehto, mutta he päättivät olla hankkimatta yhtään pelaajaa tammikuussa, Romano kertoi tilanteesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga