Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Real Madrid tavoittelee lauantaina kauden ensimmäistä pokaaliaan – Mikä on Karim Benzeman pelikunto?

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti.
AOP

Real Madrid metsästää kauden ensimmäistä pokaaliaan lauantaina, kun seurajoukkueiden MM-turnauksen loppuottelussa vastaan asettuu välierässä Flamengon yllättänyt Al-Hilal. Carlo Ancelotti kommentoi joukkueensa terveystilannetta.

Seurajoukkueiden MM-turnausta on pelaamatta enää loppuottelu, jossa toisistaan mittaa ottavat Real Madrid ja Al-Hilal.

Carlo Ancelottin miehistö on finaalin selkeä ennakkosuosikki ja varsinkin, jos Karim Benzema sekä Eder Militao ovat jälleen pelikuntoisia.

Kaksikko joutui missaamaan kisojen välieräottelun saudiarabialaista Al-Ahlia vastaan, joka päättyi Los Blancosin selkään 4-1 voittoon.

Ancelotti kommentoi ryhmänsä terveystilannetta loppuottelun alla.

– Meillä riittää jonkin verran loukkaantumishuolia. Benzema ja Militao eivät ole täysin kunnossa. Benzema on toipunut hyvin ja uskon, että hän pelaa. Militaon kohdalla kaikki on vielä epävarmaa.

– Meillä on perjantaina harjoitukset, joiden jälkeen tiedämme enemmän. Daniel Carvajalilla oli kuumetta, mutta hän on kunnossa lauantaina. Marco Asensio on kärsinyt lihasrasituksesta, mutta hänkin on jälleen käytettävissämme.

Ancelotti kritisoi myös hieman omiensa pelaamista Al-Ahlia vastaan.

– Luulimme tunnin jälkeen voittaneemme ottelun ja nostimme jalkaa kaasulta. Pelasimme lopussa kuitenkin hyvin, mutta meidän on muistettava, että ottelut päättyvät vasta, kun tuomari viheltää pilliinsä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut