Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lazion pelaaja lyttää Serie A:n tason ja managerinsa valmennusmetodit: “Tämä on liiga, joka ei ole juurikaan ottanut kehitysaskelia”

AOP

Laziota edustava Luis Alberto oli tammikuussa lähellä siirtymistä La Ligan Cadiziin, mutta lopulta kauppoja ei syntynyt. Espanjalaispelaaja jatkaa toistaiseksi uraansa Roomassa siitä huolimatta, ettei omien sanojensa mukaan pidan Serie A:n tasoa kovinkaan kummoisena.

Luis Alberto on edelleen SS Lazion pelaaja. Espanjalaisen uutisoitiin olevan siirtymässä tammikuun siirtoikkunan aikana kotimaansa pääsarjassa pelaavan Cadizin riveihin, mutta siirto ei koskaan nähnyt päivänvaloa.

Mies antoi hiljattain erittäin suorasukaisia mielipiteitä Serie A:n tasosta, jota ei todennäköisesti katsota kovinkaan hyvällä hänen nykyisen joukkueensa sisällä. Alberton mukaan Italian liiga on pudonnut kehityksestä muihin Euroopan sarjoihin verrattuna.

– Tämä on liiga, joka ei ole juurikaan ottanut kehitysaskelia. Italiassa pelataan hyvin usein kolmella keskuspuolustajalla ja miesvartioinnilla. Napoli, Lazio, Sassuolo ja Fiorentina ovat ainoat, jotka pelaavat eurooppalaista jalkapalloa. Juventuksen pelaaminen on hieman erilaista.

Alberto kertoi myös Lazion managerin, Maurizio Sarrin, tavasta valmistaa pelaajiaan tulevia otteluita varten.

– Meillä on videohuone. Katselemme pitkiä videoita lähes joka päivä, joka tuntuu liialliselta. Ajat ovat muuttuneet paljon Simone Inzaghin lähdön jälkeen.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A