Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Klopp hehkutti Anfieldin tunnelmaa voiton jälkeen: “Mitä ikinä tämä yleisö olisi minulta pyytänytkään, olisin tehnyt sen”

Jürgen Klopp
AOP

Jürgen Klopp oli mielissään Liverpoolin saatua hieman valoa synkkyyteensä kaatamalla Evertonin lukemin 2-0. Saksalaisvalmentaja hehkutti pelaajiensa edesottamuksia ja raivokkaasti omiaan jälleen kerran tukenutta Anfieldin kotiyleisöä.

Liverpoolin 2-0 voitto Evertonista tarjosi hieman happea äärimmäisen tukalaa kautta pelaavalle Jürgen Kloppin miehistölle.

Paikalliskamppailusta saatu voitto antaa varmasti roppakaupalla itseluottamusta, siitäkin huolimatta, että Toffees ei ole kovin mahdollinen mittari.

Klopp oli kuitenkin tyytyväinen näkemäänsä ja hehkutti pelaajiensa lisäksi myös Anfieldin mylvivää kotiyleisöä.

– Tunnelma stadionilla oli sanoinkuvaamattoman upea. Rakastan tätä yleisöä ja se, mitä he tekivät eteemme oli upeaa. Pojat maksoivat heille takaisin parhaalla mahdollisella tavalla.

– Tämä oli kunnon derby, jossa me pystyimme pelaamaan omilla vahvuuksillamme. Emme pelanneet Evertonin haluamalla tavalla. Tämä tulos on massiivinen helpotus. Ikinä ei voi tietää, milloin voimme juhlia jälleen tällä tavalla.

– Mitä ikinä tämä yleisö olisi minulta pyytänytkään, olisin tehnyt sen. Lukuunottamatta vaatteitteni riisumista.

– Kukaan ei halua olla haastavaan tilanteessa, mutta miten sellaiseen reagoi, määrittää tulevaisuuden. Olemme seura, joka pystyy selvittämään vaikeudet.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga