Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

City-tähden agentti tapaamisessa FC Barcelonan edustajien kanssa: Siirto vain ajan kysymys?

İlkay Gündoğan
AOP

İlkay Gündoğanin sopimus Manchester Cityn kanssa on tulossa päätökseensä ensi kesänä. Saksalaisen jatkoaikeista ei ole toistaiseksi mitään tietoa, mutta viimeisten raporttien mukaan miehen agentti on nähty tapaamisessa FC Barcelonan edustajien kanssa.

Manchester Cityn kapteeni, İlkay Gündoğan, on kuulunut Pep Guardiolan luottomiehiin jo useamman vuoden ajan. Mies saapui Etihadille vuonna 2016 Bundesliigan Borussia Dortmundista ja on nostanut tämän jälkeen merkittävästi profiiliaan.

Qatarin MM-kisoissa suuressa roolissa pelannut Gündoğan on jatkamassa toistaiseksi Die Mannscaftin paidassa ainakin ensi vuonna pelattaviin Euroopan mestaruuskilpailuihin asti. Seurajoukkuetasolla Gündoğanin tulevaisuus on kuitenkin tässä vaiheessa täysi arvoitus.

Keskikentän talismaani on jäämässä ilman sopimusta kesällä, eikä hänen aikeistaan ole minkäänlaista varmuutta. Jatkosopimusneuvotteluista ei ole hiiskunut juuri mitään julkisuuteen, joka on saanut siirtohuhut valloilleen.

Tämän lisäksi Gündoğanin agentti on nähty hiljattain tapaamisessa Barcan pelaajasiirroista vastaavien Jordi Cruyffin ja Mateu Alemanyn kanssa.

Barcan tiedetään havittelevan keskikentälleen lisää leveyttä ja Gündoğanin uskotaan sopeutuvan Xavi Hernandezin palettiin mallikkaasti. Lokakuussa 33-vuotta täyttävä saksalainen toisi nuoreen ryhmään myös roppakaupalla kokemusta.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset