Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Serie A:n tähtihyökkääjä palaamassa Valioliigaan? – Raha vaihtamassa pian omistajaa

Tammy Abraham
AOP

Aston Villa pyrkii lähteiden mukaan hankkimaan Tammy Abrahamin AS Romasta. Englantilaishyökkääjä on sopeutunut elämäänsä hienosti Italiassa, mutta hänen kerrotaan haaveilevan paluusta Valioliigaan.

Tammy Abraham oli viime kaudella huikeassa iskussa mättäen peräti 17 maalia Serie A:ssa. AS Roman hyökkääjä oli joukkueensa selkeä ykköspyssy, sillä Giallorossin toiseksi paras maalintekijä oli tuolloin Lorenzo Pellegrini yhdeksällä osumalla.

Tällä kaudella Abrahamin sihti on ollut kuitenkin hukassa ja englantilainen on osunut liigapeleissä maalipuiden väliin vain kuudesti. Abrahamin sopimus on voimassa vuoteen 2026 asti, mutta siirtohuhujen mukaan maisema on vaihtumassa suunniteltua aiemmin.

Lähteet kertovat, että Valioliigassa pelaava Aston Villa on on erittäin kiinnostunut hankkimaan Abrahamin riveihinsä. Roman uskotaan pyytävän hyökkääjästään noin 40 miljoonan punnan siirtokorvausta, mutta tämä ei ole vaimentanut brittijoukkueen kiinnostusta.

Siirron toteutuessa Abrahamilla olisi edessään paluu tuttuun ympäristöön. Mies pelasi lainasopimuksella Villan riveissä kauden 2018-2019 ja jälki oli tuhoisaa. Abrahamin vyölle kertyi kaikki kilpailut yhteenlaskettuna 40 ottelua, joissa verkko heilui 26 kertaa.

Hyökkääjää muistetaankin hyvällä Villa Parkilla, joten raha saattaa vaihtaa omistajaa piakkoin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset