ManU:lle tärkeät pisteet kotiluolassaan: Marcus Rashford jälleen ilmiliekeissä

Manchester United Englannin Valioliiga

Manchester United jatkoi voittojen tiellä Valioliigassa, kun Leicester kaatui Old Traffordilla Marcus Rashfordin ja Jadon Sanchon maaleilla. United vahvisteli asemiaan sarjan kolmantena. Pykälää alempana oleva Tottenham on seitsemän pistetettä Erik ten Hagin miehistöä jäljessä.

Nousujohteisesti viime viikkoina esiintynyt Leicester sai hyvän alun Manchester Unitedia vastaan ja pystyi kontrolloimaan pelitapahtumia ensimmäisen 20 minuuttisen aikana.

Vieraat loivat muutamia hyviä aihioita, joista parhaimpana Harvey Barnesin puolittainen läpiajo. Red Devilsin maali kuitenkin varjeltui David de Gean huippuotteiden ansiosta.

Ilmiliekeissä tällä hetkellä oleva Marcus Rashford niittasi isännät johtoon 25. minuutilla Bruno Fernandesin kauniin ulkosyrjäsyötön jälkeen. Diogo Dalotilla oli loistava tilaisuus lisätä Unitedin johtoa hetkeä myöhemmin, mutta portugalilainen ei saanut kunnon kosketusta pelivälineeseen.

ManU oli erittäin lähellä heti toisen jakson alussa, mutta Lisandro Martinezin pusku pysähtyi ylähirteen. Rashford karkasi jälleen maalintekoon hieman ennen tunnin täyttymistä tällä kertaa Fredin esityöstä.

Jadon Sancho viimeisteli hetkeä myöhemmin 3-0 osumat kauniin syöttökombinaation jälkeen.

Unitedille kolme pistettä ja tärkeä voitto kotiyleisönsä edessä. Leicesterin hyvä taistelu ei tuonut tällä kertaa palkintoa, mutta joukkueen otteissa on kuitenkin merkkejä paremmasta.