Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Jatkuuko Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlineen tähtipelaajan ura? – “Päätös on täysin hänen omissa käsissään”

Argentiina
Unsplash

Argentiinan päävalmentaja, Lionel Scaloni, toivoo, että maan tähtipelaaja, Angel Di Maria jatkaa uraansa La Albicelesten paidassa. Di Maria oli yksi joukkueensa hahmoista Qatarin MM-turnauksessa ja iski maalin loppuottelussa Ranskaa vastaan.

Huikeassa iskussa Qatarin MM-kisoihin lähtenyt Argentiina kesti ennakkosuosikin paineet ja nappasi kultaa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1986.

Joukkueen monivuotisiin runkopelaajiin kuuluva Angel Di Maria oli hyvässä vireessä läpi turnauksen ja teki tärkeän maalin finaalissa Ranskan verkkoon.

Useat Albicelesten kannattajat pitivät varmoina, että Di Maria ripustaisi MM-kullan jälkeen maajoukkueuran osalta nappulakengät naulaan.

Näin ei ole kuitenkaan ainakaan vielä tapahtunut ja hyökkääjä on todennäköisesti mukana ensi vuonna, kun Argentiina puolustaa Copa American voittoaan.

Argentiinan päävalmentaja, Lionel Scaloni, otti pelaajansa tilanteeseen kantaa.

– Angel pelaa edelleen hämmästyttävän korkealla tasolla ja me kaikki tiedämme, mihin hän pystyy. Päätös on täysin hänen omissa käsissään, mutta toivon, että hän jatkaa uraansa vielä pitkään.

Di Marian jatko on täysin auki myös seurajoukkueen osalta. Miehen sopimus Juventuksen kanssa tulee päätökseensä kesällä, eikä hänen seuraavasta liikkeestään ole toistaiseksi tietoa.

Lähde: Juvefc.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet