Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Liverpool tavoittelee Inter Milanin keskikenttätähteä

Nicolo Barella
AOP

Liverpoolin kerrotaan olevan Inter Milanin Nicolo Barellan kintereillä. Taitava Italian maajoukkuemies on ollut pidemmän aikaa siirtohuhujen keskiössä.

Serie A:n toissakauden mestari Inter Milan on menettämässä lähteiden mukaan kesällä useita tärkeitä pelimiehiä.

Talousvaikeuksien kanssa painiva Nerazzurri saattaa joutua olemaan pakotettu luopumaan muun muassa Nicolo Barellasta, joka on edustanut sinimustia vuodesta 2019 lähtien.

Alunperin Giuseppe Meazzalla lainasopimuksen turvin pelannut Barella on noussut joukkueen avainpelaajien joukkoon, jonka myötä vastuuta on tullut myös Italian A-maajoukkueessa.

Barella oli tärkeässä roolissa puolitoista vuotta sitten pelatuissa EM-kilpailuissa, jotka päättyivät Azzurrin juhliin. Vaikeaa kautta pelaava Liverpool on raporttien mukaan heittämässä verkot vesille kesällä uusien vahvistuksien toivossa.

Jürgen Kloppin miehistö tavoittelee vahvistuksia ensisijaisesti keskikentälleen ja esiin on noussut Barellan nimi. Klopp on myöntänyt aiemmin medialle ihailevansa suuresti Barellaa ja Anfieldillä pidetään tarkasti silmällä italialaisen tilannetta.

Monipuolinen Barella viihtyy parhaiten keskikentän keskustassa ja pystyy pelaamaan sekä hyökkäävämmässä, että puolustavammassa roolissa. Keskikaista onkin ollut Redsin akilleen kantapää tällä kaudella, eikä Klopp ole löytänyt riittävän toimivaa ryhmitystä.

Lähde: Football-Italia

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset