Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

ManU ja Newcastle kohtaavat Wembleyn illassa: Liigacupin finaalista lupa odottaa viihdyttävää näytöstä

Wembley Stadium
Unsplash

Manchester United ja Newcastle kohtaavat tänään pelattavassa Englannin liigacupin finaalissa. Kilpailun arvostus on laskenut roimasti viime vuosina, mutta tällä kertaa pelin ympärillä on riittänyt puhetta.

Englannin liigacupia on pelaamatta enää finaali, jossa toisistaan mittaa ottaa Manchester United ja Newcastle. Otteluun lähdetään todella mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä vastakkain ovat Valioliigan kolmonen ja vitonen.

Vahvavireinen ManU on hienoinen ennakkosuosikki, mutta marginaalit näidet kahden joukkueen välillä ovat pienet.

Red Devilsillä on allaan torstaina Eurooppa-liigassa irronnut voitto FC Barcelonaa vastaan. Erik ten Hagin suojatit esiintyivät erittäin kypsästi otteluparin molemmissa osissa ja etenivät ansaitusti kilpailun seuraavalle kierrokselle.

Ten Hag on saanut varsinkin keskikenttänsä toimimaan ihailtavalla tavalla ja joukkueen pakka pysyy tällä hetkellä erittäin yhtenäisenä.

Newcastle on ollut yksi valioliigakauden suurimmista yllättäjistä. Eddie Howen luotsaama Magpies pelaa todella hyökkäysvoittoista jalkapalloa ja pyrkii pitämään pitämään pelin tempon korkeana koko 90 minuuttisen ajan.

Loppuottelut ovat aina oma lukunsa, mutta sunnuntain koitoksesta on lupa odottaa viihdyttävää näytöstä kahden täysin erilaiseen pelifilosofiaan luottavan joukkueen välillä.

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut