Muut

ManU voitti ensimmäisen pokaalinsa pitkän tauon jälkeen: – “Valmentajana sitä ei voisi toivoa enempää”

jalkapallo
Unsplash

Manchester United ja Newcastle iskivät yhteen Englannin liigacupin loppuottelussa. Red Devilsin yli kuuden vuoden mittainen pokaaliton jakso tuli päätökseen, kun Casemiron ja Marcus Rashfordin maalit riittivät 2-0 voittoon.

Wembleyllä pelattu liigacupin finaali Manchester Unitedin ja Newcastlen välillä käynnistyi tasaisissa merkeissä. ManU:n Wout Weghorstille siunaantui reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen oiva tilaisuus, mutta hänen vetonsa kilpistyi Loris Kariuksen syliin.

Allan-Saint Maximin veivasi puolen tunnin kohdalla Diogo Dalotin solmuun ja pääsi yrittämään lähietäisyydeltä. United-kassari, David de Gea, pysäytti kuitenkin ranskalaisen yrityksen.

Hetkeä myöhemmin Casemiro nousi korkeimmalle ja puski Luke Shaw’n antamasta sivuvapaapotkusta punapaidat johtoon. Marcus Rashford vei Erik ten Hagin suojatit kahden maalin karkumatkalle lähietäisyydeltä.

De Gea esitti muutaman huikean torjunnan, jonka lisäksi ManU:n uhrautuva puolustuspelaaminen esti Magpiesin kavennusaikeet.

Ten Hag kehui pelin jälkeen omiensa asennetta.

– Osoitimme suurta luonnetta tässä ottelussa. Taistelimme toistemme eteen ja pysyimme yhtenäisinä. Pelimme ei ollut kaikkein kauneinta, mutta olimme riittävän tehokkaita.

– On uskomatonta, että pystyimme tälläiseen suoritukseen torstaisen Barcelona-pelin jälkeen. Valmentajana sitä ei voisi toivoa enempää.