Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Xavi raivosi itselleen toimitsijakiellon Barcan tappiossa: “Huonoin ottelumme koko kauden aikana”

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelonan pelaamisessa on näkynyt tällä kaudella runsaasti positiivisia elementtejä, mutta viime viikkoina kone on yskähdellyt. Torstaina koitti lähtö laululuoroon Eurooppa-liigasta Manchester Unitedin käsittelyssä. Lisää kylmää vettä niskaan tuli La Ligassa, kun Almeria yllätti Xavi Hernandezin suojatit kotonaan.

La Ligassa nähtiin sunnuntaina melkoinen yllätys, kun FC Barcelona kompastui Almerian vieraana. Ottelun ainoasta maalista vastasi ensimmäisellä puoliajalla osunut kotijoukkueen El Bilal Toure.

Barca vei odotetusti peliä mielensä mukaan, mutta joukkueen pelaamisesta puuttui viime viikkojen tavoin tehokkuus. Blaugranan päävalmentaja, Xavi Hernandez, raivosi itsensä toimitsijakieltoon kentän laidalla. Espanjalaismanageri ei säästellyt omiaan pelin jälkeen.

– Olen erittäin vihainen, sillä tämä oli huonoin ottelumme koko kauden aikana. Meiltä puuttui intensiteetti ja luovuus etenkin ensimmäisellä puoliajalla. Paransimme hieman toisella jaksolla, mutta emme näyttäneet riittävästi intohimoa voittamista kohtaan.

– Tämä oli meiltä heikko esitys, mutta olemme edelleen sarjakärjessä seitsemän pisteen erolla. Liigan voittaminen on erittäin haastavaa, mutta meidän on reagoitava.

Barcalla seuraava testi edessään torstaina, kun Copa del Reyn välierässä vastaan asettuu Real Madrid.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga