Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

PSG:n tähteä epäillään raiskauksesta – Syytekohdat kylmäävää luettavaa

Achraf Hakimi
AOP

PSG:n ja Marokon maajoukkueen tähtipuolustaja, Achraf Hakimi, on vakavien syytösten kohteena. 23-vuotias nainen väittää joutuneensa Hakimin raiskaamaksi Pariisissa.

Paris-Saint Germainin laitapuolustaja Acraf Hakimi joutuu oikeuden eteen vakavasta rikoksesta epäiltynä. 23-vuotias nainen kertoo, että hän oli tutustunut Hakimiin sosiaalisessa mediassa heidän alettuaan pitää yhteyttä.

Naisen mukaan Hakimi oli kutsunut hänet luokseen helmikuun 25. päivä ja tarjoutunut maksamaan hänen kyytinsä. Pelaajan vaimo ja lapsi olivat raporttien mukaan kyseisenä ajankohtana lomailemassa Dubaissa.

Seuraavana päivänä nainen meni poliisiasemalle ja antoi lausunnon, jonka mukaan Hakimi oli pakottanut hänet sukupuoliyhteyteen vastusteluista huolimatta.

Naisen kertoman mukaan hän oli lyönyt Hakimia ja onnistunut tämän jälkeen pakenemaan paikalta. Nainen oli myös tässä yhteydessä lähettänyt viestin omalle ystävälleen.

Tapaus on jo toinen lyhyen ajan sisällä, jossa huippujalkapalloilijaa syytetään vastaavanlaisesta rikoksesta. Qatarin MM-turnauksessa Hakimin tavoin esiintynyt Dani Alves on edelleen telkien takana alkuvuodesta tapahtuneesta seksuaalirikoksesta syytettynä.

Hakimi oli maanantaina FIFA:n The Best-tapahtumassa ja hänet valittiin vuoden joukkueeseen. Miehen vaimo Hiba Aboukia ei nähty hänen rinnallaan.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut