Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Eremenkon veljessarjan nuorimmainen palaa Suomeen – Maailmanvalloitus jää toistaiseksi tauolle

Sergei Eremenko keskikenttäpelaaja FF Jaro
AOP

24-vuotias keskikenttäpelaaja Sergei Eremenko on palannut kasvattajaseuraansa ja on nyt tehnyt sopimuksen Ykkösessä pelaavan FF Jaron kanssa kaudeksi 2023.

Pelattuaan koko junioriaikansa FF Jarossa, keskikenttäpelaaja Sergei Eremenko debytoi 15-vuotiaana Veikkausliigassa vuonna 2014 ja teki seuraavalle kaudelle kolmivuotisen nuorisosopimuksen seuran kanssa. Hän ehti pelata yhteensä 21 ottelua Veikkausliigassa ja 11 ottelua Ykkösessä ennen siirtymistään FC Baselin nuoriakatemiaan Sveitsiin kesällä 2016.

Nuoresta iästään huolimatta Eremenko on ehtinyt pelata useissa joukkueissa sekä ulkomailla että Suomessa. Suomen ja Sveitsin lisäksi tutuiksi ovat tulleet niin Latvian kuin Venäjänkin kentät. Viime kaudella mies pelasi Veikkausliigan HIFK:ssa yhteensä 27 ottelua ja hän teki kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.

Ennen senioriuraansa Sergei pelasi myös 23 nuorisomaaottelua Suomen paidassa ja teki yhteensä yhdeksän maalia.

Täksi kaudeksi Eremenko palasi lainalta takaisin Latvian Virslīgassa pelaavan FK Spartaks Jūrmalan riveihin. Peliaikaa ei kuitenkaan herunut, vaan edessä oli paluu Suomeen.

Eremenko esiintyi ensimmäistä kertaa Jaron riveissä lauantaina 11.3.2023, kun Jaro kohtasi Kakkosen Vasa IFK:n harjoitusottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat