Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Palace-tähdelle pyyhkeitä vaisun esityksen jälkeen: “Häntä ei näytä kiinnostavan enää”

Jalkapallo
Pixabay

Arsenalin voitto Crystal Palacesta ei ollut minkään sortin yllätys, mutta siitä huolimatta Eaglesin haluton esitys jätti paljon kysymysmerkkejä. Entinen Gunners-pelaaja, Emmanuel Petit, kritisoi pelin jälkeen voimakkaasti Palacen Wilfried Zahaa.

Crystal Palacen otteet Arsenalia vastaan jättivät runsaasti toivomisen varaa. Joukkue näytti jo valmiiksi luovuttaneelta ja taisteluasenne loisti poissaolollaan.

Koko Eagles-miehistö alisuoritti karmealla tavalla, mutta ottelun jälkeen esiin on nostettu varsinkin Wilfried Zahan esitys. Norsunluurannikkolainen oli osittain syyllinen kahteen Gunnersin maaliin.

Entinen Arsenal-pelaaja, Emmanuel Petit, lyttäsi Zahan esityksen maanrakoon.

– Kun joukkueen manageri on saanut potkut pari päivää aikaisemmin pelaajien täytyy näyttää luonnetta ja taistelutahtoa. Silloin ei voi pelata puolivaloilla. Zahaa ei kiinnostanut tulla alaspäin auttamaan joukkuetovereitaan. Olen erittäin pettynyt näkemääni.

Petit nosti esiin Arsenalin toisen maalin, jossa Zaha hukkasi oman miehensä.

– Häntä ei näytä kiinnostavan enää. Hän oli omalla rangaistusalueella, muttei seurannut Sakan (Bukayo) liikettä. Hänen olisi pitänyt olla aggressiivisempi.

Myös toinen entinen valioliigasuuruus, Michael Owen, otti tilanteeseen kantaa.

– Toinen pelaaja on täynnä intohimoa (Saka) ja toista (Zaha) ei kiinnosta lainkaan.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga