La Liga

Realin leirissä ei sulatettu VAR-tuomiota: “Palaamme Madridiin epäuskoisina”

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti.

Kuten tavallista, FC Barcelonan ja Real Madridin välisen kohtaamisen jälkeen riittää runsaasti jälkipyykkiä. Xavi näki oman joukkueensa reilusti parempana, mutta Carlo Ancelottin mielipide on täysin päinvastainen.

Real Madridin mestaruustoiveet kokivat valtavan kolauksen sunnuntaina, kun FC Barcelona otti kotonaan 2-1 voiton. Näiden kahden jättiläisen kohdatessa puhetta riittää valtavasti ennen ja jälkeen ottelun, eikä tähän tullut poikkeusta tälläkään kertaa.

Los Blancos oli pelissä pitkiä jaksoja vastaanottavana osapuolena, mutta joukkueelle siunaantui oma etsikkoaika toisella puoliajalla. Marco Asension osuma muutettiin VAR-tarkistuksen jälkeen paitsioksi, joka sai Carlo Ancelottin raivon partaalle.

Italialainen kertasi pelitapahtumia ja otti kantaa kyseiseen tuomioon.

– Pelasimme kokonaisvaltaisesti ensimmäisestä minuutista lähtien aina ottelun loppuun saakka. Emme voittaneet, koska maalimme tuomittiin paitsioksi, joka ei tunnu loogiselta. Palaamme Madridiin epäuskoisina.

Kyseessä oli erittäin täpärä tilanne, mutta VAR-aikakaudella vastaavia tuomioita nähdään jatkuvasti. On täysin ymmärrettävää, että pettymyksen hetkellä päätös ei tunnu oikealta.

Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että Barcelonan voittoa ei voi pitää huutavana vääryytenä.

Lähde: Football Espana