Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Honka hankki nuoren keskikenttäpelaajan: “Kokonaisuudessa kaikki osapuolet voittavat”

Mateo Ortíz keskikenttäpelaaja Honka
AOP

Veikkausliigan Honka vahvistuu uudella pelaajalla, kun ecuadorilainen Mateo Ortíz liittyy joukkueeseen vuoden lainasopimuksella. Sopimuksessa on Hongan osto-optio.

23-vuotias ecuadorilainen Mateo Ortíz on pelannut koko tähänastisen uransa kotimaassaan. Puolustavan keskikenttäpelaajan ja keskuspuolustajan paikoilla nähty Ortíz on viimeiset kolme vuotta edustanut Liga Pro Bet593 -joukkue Independiente del Vallea. Kaudella 2022 hän pelasi 22 ottelussa ja teki myös yhden maalin.

Lisäksi mies on Rocafuerte FC:n kasvatti ja on käynyt CS Emelecissä lainalla. Vuonna 2020 Ortíz voitti Indenpendientessä kapteenina Etelä-Amerikan nuorten Mestarien liigan, U20 Copa Libertadoresin.

– Olen iloinen, että olen Hongassa. Toivon, että voin auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa tällä kaudella ja lupaan antaa kannattajille paljon hienoja hetkiä, Ortíz kommentoi.

Hongan manageri Hexi Arteva riemuitsee uudesta pelaajastaan.

– Saimme kuin saimmekin pitkän neuvotteluprosessin tuloksena syntymään sopimusmallin, jolla saimme Mateon tänne meille. Indenpendiente ei normaaleissa olosuhteissa mielellään lainaa nuoria pelaajia, vaan ensisijaisesti myy. Nyt onnistuimme lopulta heidät vakuuttumaan, että tässä ”loan with option to buy” -kokonaisuudessa kaikki osapuolet voittavat.

– Mateo on jo mukana täällä Espanjan leirillä ja näyttää kyllä varsin potentiaaliselta ja erittäin hyvän futiskoulutuksen saaneelta iloiselta kaverilta, Arteva kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat