Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Veikkausliigan KuPS sai merkittävän yhteistyökumppanin: “Mukava olla osa yhtä suurta KuPS-perhettä”

KuPS Konferenssiliiga
AOP

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja Intersport Kuopiota pyörittävä T&M Uusitalo Oy jatkavat yhteistyötään myös tulevina vuosina. Nyt solmittu yhteistyösopimus on monivuotinen ja Intersport Kuopio on monipuolisesti mukana tukemassa KuPS:aa.

T&M Uusitalo Oy pyörittämä Intersport Kuopio ja Veikkausliigan Kuopion Palloseura ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia ja hyvin toiminut yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina. Yhteistyösopimus pitää sisällään Intersportin brändin näkymisen laajasti KuPS:n kotipesässä Väre Areenalla ja KuPS:n pelaajat jalkautuvat myös Intersportin omiin aktivointeihin.

Intersportin kummipelaajina toimivat tulevalla kaudella Anton Popovitch ja Anni-Maija Kauppila.

Ensimmäisenä yhteisenä tapahtumana on sunnuntaina 26.3. pidettävä peräkonttikirpputori Intersportin alakerrassa parkkihallissa. Tapahtumassa seuran juniorit tuovat vanhoja jalkapallovälineitä myyntiin parkkihalliin ja paikalle tulee myös edustusjoukkueen pelaajien käytöstä jääneitä tuotteita kaupattavaksi.

Lisäksi paikalla on Kuopion Palloseuran edustusjoukkueiden pelaajia auttamassa esimerkiksi nappulakenkien valinnassa.

Yhteistyön jatkuminen oli mielekäs Intersport Kuopion kauppiaalle Tuukka Uusitalolle.

– On kunnia-asia, että pääsimme jatkamaan KuPS:n kanssa myös seuraavat viisi vuotta. Antaa meille signaalin siitä, että on onnistuttu palvelemaan hyvin yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Mukava olla osa yhtä suurta KuPS-perhettä. Odotamme innolla, että saadaan juhlavuoden pelit käyntiin. Banzai 100-vuotias KuPS, Uusitalo kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut