Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Maailmanmestari jäämässä sittenkin Villa Parkille? – “Olen aina sanonut, että…”

Emiliano Martinez
AOP

Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta juhlinut Emiliano Martinez vakuuttaa olevansa tyytyväinen elämäänsä Aston Villassa. Mies on ollut viimesten kuukausien aikana siirtohuhujen kohteena.

Aston Villan veräjänvartija, Emiliano Martinez, piti jälleen maalinsa puhtaana, kun Unai Emeryn suojatit ottivat 3-0 voiton Bournemouthia vastaan launtaina.

Argentiinalainen on nyt pelannut 114 valioliigaottelua ja onnistunut pitämään oman maalinsa koskemattomana kunnioitettavat 39 kertaa.

Mies vihjaili aiemmin toiveillaan pelata Mestarien liigassa, jonka myötä hänen uskottiin haaveilevan seurasiirrosta. Tuore maailmanmestari vakuuttelee kuitenkin nyt olevansa täysin tyytyväinen elämäänsä nykyisessä joukkueessaan.

– Urani kehittyi huimasti sen jälkeen, kun liityin Aston Villaan. Olen aina sanonut, että olen kiitollinen tälle seuralle ja rakastan olla täällä.

– Myös perheeni on onnellinen. Poikani rakastaa jalkapalloa ja hän pelaa täällä alle 6-vuotiaiden akatemiassa. Viihdymme täällä todella hyvin ja toivottavasti luvassa on monta yhteistä vuotta.

Martinez paljastaa myös, että henkilökohtaiset tilastot ovat hänelle tärkeitä.

– Olen erittäin kunnianhimoinen. Jos peli olisi päättynyt 3-1, en olisi nukkunut sen jälkeen moneen tuntiin. Pyrin välittämään voitontahtoani koko joukkueeseen.

Lähde: Express & Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga