Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Puolustaja Diogo Tomas lähtee ensi kertaa ulkomaille: “Olen enemmän kuin innoissani”

Diogo Tomas puolustaja Odds BK
AOP

Veikkausliigan KuPS kertoi perjantaina päivällä, että toppari Diogo Tomas ei jatka seurassa. Puolustaja lähtee ensi kertaa urallaan ulkomaille.

Puolustaja Diogo Tomas on solminut sopimuksen Norjan Elitserienin Odds BK:n kanssa ja näin viime vuonna Huuhkajiin nousseen 25-vuotiaan topparin ura jatkuu vuonomaassa. Sopimus Oddsin kanssa kattaa vuoden 2023.

– Olen enemmän kuin innoissani. Tulen antamaan kaikkeni ja toivon, että saavutamme tavoitteemme, Tomas sanoi sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

– Olen valmis pelaamaan vaikka jo huomenna, jos saamme paperit kuntoon.

Tomas uskoo myös pääsevänsä nopeasti vauhtiin uudessa ympäristössä.

– Olen harjoitellut kovaa, mutta totta kai on eri asia harjoitella joukkueen kanssa, mutta tunnen olevani hyvässä kunnossa ja valmiina.

Oulussa syntynyt Tomas on Ilveksen kasvatti, joka on edustanut tamperelaisseuraa myös Veikkausliigassa. Hän on pelannut Veikkausliigaa myös FC Hakassa ja KuPS:ssä. Lisäksi hän on käynyt lainalla Ykkösessä MP:ssä.

Viime kaudella Tomas pelasi KuPS:n riveissä yhteensä 37 ottelua. Hän teki yhden maalin ja syötti kolme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat