Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Albin Granlund jää Suomen-kentille – Osoite ei yllätä ketään

Albin Granlund puolustaja IFK Mariehamn
AOP

Puolustaja Albin Granlund ja Veikkausliigan IFK Mariehamn ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää kokeneen puolustajan Grönvittissä ainakin kauden 2023 ajan.

Puolustaja Albin Granlund palasi Veikkausliigan IFK Mariehamnin riveihin viime kesän siirtoikkunassa sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa puolalaisen Stal Mielecin kanssa oli päättynyt. Syksyn aikana Granlund ehti pelata kuusi ottelua Grönvittissä, joissa syntyi yksi maali. Puolan Ekstraklasassa 18 ottelua eivät tuottaneet tehoja.

Kaikkineen Granlund on pelannut Veikkausliigassa viiden IFK Mariehamnissa ja kahden RoPS:ssa pelatun kauden aikana 146 Veikkausliigaottelua. Allsvenskanin Örebrossa Granlund on pelannut 65 ottelua ja Stalissa Puolassa 29 ottelua. A-maaotteluita Granlundilla on tilillään 21.

Granlundissa IFK Mariehamn saa johtajan, jolla on pitkä kokemus ja paljon rutiinia. Aiempina kausinaan Granlund on IFK:ssa juhlinut niin mestaruutta kuin Suomen Cupin voittoakin. Hänen mentaliteettinsa on tärkeä lisä IFK:n kauden 2023 ryhmään.

– Vihdoinkin se on virallista. On hienoa päästä kantamaan vihreävalkoisia värejä taas yhden kauden ajan. Olen harjoitellut joukkueen kanssa joulukuusta lähtien ja tuntenut koko ajan olevani osa joukkuetta, joten oli luontevaa valita IFK, Granlund kertoo.

– Meillä on muutamia palasia, jotka pitää saada kohdilleen ennen liigan alkua, mutta tiedän että meillä on tarpeeksi vahva ryhmä taistellaksemme paikoista taulukon yläpäässä. Nähdään Wiklöf Holding Arenalla.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson on arvattavan tyytyväinen siihen, että nimet ovat nyt paperissa.

– Albin on maajoukkuetason huippupelaaja ja olemme erittäin tyytyväisiä, että hän päätti jatkaa meillä. Meillä on ryhmässä hyvä tasapaino vanhempia rutinoituneita pelaajia, nuorempia lupaavia lahjakkuuksia ja kehityskelpoisia pelaajia. Albin tuo paljon joukkueeseen kokemuksellaan, ammattimaisuudellaan ja toimimisellaan esikuvana, Mattsson kuvaa.

– Tämä on kaikkineen hänen kuudes kautensa seurassa ja se, että saimme jälleen pelaajan, jolla on pitkä IFK-historia, on asia jonka arvostamme korkealle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga