Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu ajautui kaaokseen Hollannissa – Yksi pelaaja loukkaantui

Feyenoordin ja Ajaxin välinen ottelu riistäytyi käsistä
AOP

Feyenoordin ja Ajaxin välinen kohtaaminen Hollannin liigacupissa riistäytyi rumasti käsistä. Ottelu jouduttiin keskeyttämään hetkellisesti toisen erän alussa, kun Ajaxin pelaaja loukkaantui fanin heittämän esineen osuessa tämän päähän.

Tapahtumaa riitti heti ottelun alusta lähtien, nimittäin ottelu jouduttiin keskeyttämään myös heti ensimmäisellä minuutilla fanien sytyttämien soihtujen takia.

Feyenoordin ja Ajaxin väliset kamppailut ovatkin tunnetusti olleet kuumia kamppailuita, joissa tunteet kuumenevat harva se kerta. Myös joukkueiden fanien välillä tunteet ovat menneisyydessä kuumenneet usein yli ja nykyään fanit eivät olekaan toistensa stadioneille tervetulleita lainkaan.

Keskiviikkoiltana ottelu riistäytyi ikävästi käsistä, kun katsomosta heitettiin, pienen torikokouksen synnyttyä, kentälle muun muassa sytkäreitä ja tuoppeja. Yksi sytkäri osui Ajaxin Davy Klaassenin päähän. Osuma oli sen verran kova, että pelaajan takaraivosta alkoi vuotamaan verta.

– Siellä oli jonkinlainen riita, ja menin yrittämään rauhoittaa tilannetta. Sitten jokin osui päähäni. Aluksi se vain sattui. Se teki nopeasti tilaa vihalle. Ajattelin itsekseni, että ‘miten tämä on mahdollista?’, Klaassen kertoi Ajaxin verkkosivuilla.

Ottelu jouduttiin keskeyttämään ja pelaajat palasivat pukukoppeihin. Keskeytyksen aikana oli epäselvää, suostuisivatko Ajaxin pelaajat enää palaamaan kentälle lainkaan. Feyenoordin apulaisvalmentaja John de Wolf puhui faneille pelikatkon aikana tiukkaan sävyyn ja kehotti faneja “käyttämään järkeä”.

Molemmat joukkueet saatiin lopulta takaisin kentälle noin 30 minuutin tauon jälkeen ja peli saatiin pelattua loppuun.

Ajax voitti ottelun 2-1 ja eteni KNVB Cupin finaaliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut